Zo vind je een goede elektricien

Van je elektricien verwacht je natuurlijk dat hij genoeg ervaring heeft en dat weet wat hij aan het doen is.  Besteed dus voldoende aandacht aan de zoektocht naar een gekwalificeerde elektricien. Hier vind je een paar tips die je er alvast bij kunnen helpen.

Vraag eerst eens rond bij familie en vrienden. Op welke elektricien hebben zij een beroep gedaan? Zo kun je je al een eerste beeld vormen over welke elektriciens goed en welke slecht zijn. sommigen zullen hun slechte ervaringen met je delen, anderen hun goede ervaringen.

Eventueel kun je ook een paar groothandelaars bellen die aan elektriciens verkopen. Wie zouden zij aanraden? Krijg je op deze manier een aantal namen door, vraag dan zeker om referenties aan de desbetreffende elektriciens.

Kijk ook eens in het telefoonboek. Bel minstens vier tot vijf elektriciens op en vraag aan allen offertes op.  Is alles in de prijs inbegrepen?  Kies er twee of drie uit en stel ze een aantal vragen. Aan welke projecten zijn ze momenteel bezig?  Hebben ze genoeg tijd om jou erbij te nemen? Hoeveel ervaring hebben ze? Je moet echt weten wie de elektricien is voor je hem aanneemt. Het risico dat er iets misloopt als de elektriciteit niet correct gelegd is, is immers reëel. Vraag om referenties en bel die eventueel op. Je wilt immers een eerlijke elektricien die zijn vak goed kent.

Andere interessante artikels:
© 2024 · huisentuininformatie.be Merken en domeinen zijn eigendom van Internet Ventures. Website beheerd door Volo Media.